Via jongenout@cocdeventer.nl kun je je vragen stellen of je eventueel aanmelden om mee te denken en te doen. Ook kun je vragen of er activiteiten voor jongeren tot en met 18 jaar binnen de regio van COC Deventer e.o. georganiseerd gaan worden.

English translation:

Currently, activities for young people up to and including 18 years are being organized again within the region of COC Deventer e.o. organized. You can ask your questions or possibly sign up to think along and do it via jongenout@cocdeventer.nl

LHBTI+ Face It!

In Deventer wordt er maandelijks op de laatste vrijdag een LHBTI+ bijeenkomst georganiseerd, waarbij ook jongeren van harte welkom zijn. Er wordt echter geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18 jaar. Meer informatie over LHBTI+ Face It! is te vinden via deze link.

De activiteiten van Your Pride in Zutphen zijn helaas gestopt per maart 2023.

Aanmelden, vragen of meer info; neem dan contact op met jongenout@cocdeventer.nl

Jong&Out is de community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en gender-identiteit ook is. Meer informatie en aanmelden via de landelijke website.

Drempelvrees?

Bel voor een afspraak. Dan kan iemand met je meegaan of je opvangen bij de deur.

Kom bij de werkgroep

Ontmoet je graag nieuwe mensen? Wil je je ervaringen delen? En ben je niet ouder dan 18 jaar? Doe dan ervaring op bij Jong & Out. Het organiseren van activiteiten voor jongeren is leuk en verrijkend en de ervaring neem je mee in je reguliere werk.

Ga naar de App van Jong&Out

Jong&Out is dé community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Jong&Out is er speciaal voor en door jongeren tot en met 18 jaar oud. Je kan op de hoogte blijven van wat je vrienden doen, nieuwe jongeren ontmoeten, met elkaar chatten en nog veel meer! Je hoeft je nieuwe vrienden niet alleen online te spreken, ontmoet elkaar op een Jong&Out meeting bij jou in de buurt! Ga ook naar de App van Jong&Out!!