Voor vrouwen zijn er twee werkgroepen binnen COC Deventer actief: de IJssel Dykes en de Ladies Lounge. De IJssel Dykes organiseren wekelijks op donderdagavond een sportavond voor vrouwen. De Ladies Lounge vindt twee-maandelijks op een zondagmiddag plaat (dus zo’n zes keer per jaar).

IJSSEL DYKES

IJssel Dykes Deventer; sporten met vrouwen

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt. Tegelijkertijd is er bij voldoende belangstelling een avondwandeling op donderdag. Je hoeft echt geen topsporter te zijn. Plezier en sportiviteit staan voorop: lekker in beweging zijn, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Mocht je belangstelling hebben om mee te sporten of te wandelen geef je dan op via ijsseldykes@cocdeventer.nl.

LADIES LOUNGE

Speciaal Middagcafé voor en door vrouwen

Zo’n zes zondagen per jaar wordt de Ladies Lounge georganiseerd. Dit houdt in dat er om de maand wel zo’n speciale vrouwenmiddag gehouden wordt. Vaak is er een optreden of een bijzondere activiteit, waardoor de entreeprijs per middag kan variëren. Maar altijd wordt er gezorgd voor een uitgelaten sfeer en lekkere hapjes. Locatie is afhankelijk van de activiteit en wordt per datum aangegeven. Dus noteer onderstaande data alvast in je agenda! Ladies Lounge; voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak. Vanaf 17.00 uur ben je welkom.

Data in 2023:

  • 19 februari – Ladies Lounge met DJ Lizzy in Café De Hip (Brink 21 te Deventer)
  • 2 april – Ladies Lounge in Café Het Glas In Lood (Nieuwe Markt 4 te Deventer)
  • 14 mei – Ladies Lounge met optreden Patricia Foort in Café De Hip (Brink 21 te Deventer)
  • 25 juni – Ladies Lounge met DJ Lizzy in Café De Hip (Brink 21 te Deventer)
  • 3 september – Ladies Lounge in Café Het Glas In Lood (Nieuwe Markt 4 te Deventer)
  • 29 oktober – Ladies Lounge met DJ-Ilja in Café De Hip (Brink 21 te Deventer)

Zodra meer data van de Ladies Lounge voor 2023 bekend zijn worden deze op deze pagina weergegeven

Wil je meer informatie, meehelpen met de organisatie of heb je vragen; stuur dan een mail naar ladieslounge@cocdeventer.nl.

SECOND SUNDAY

Verder wordt in de regio van september tot en met juni iedere tweede zondag van de maand een wandeling voor vrouwen georganiseerd door Second Sunday. Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief2@hotmail.com.