Momenteel is er binnen COC Deventer e.o. geen specifieke werkgroep actief voor transgenders. Wel is er maandelijks de bijeenkomst van LHBTI+ Face It, waar ook transgenders van harte welkom zijn. Eén van de leden van de organisatie is zelf transvrouw. De bijeenkomst LHBTI+ Face It wordt op de laatste vrijdag van de maand georganiseerd vanaf 20.00 uur.

Data in 2023:

Vrijdag 31 maart

Vrijdag 28 april

Vrijdag 26 mei

Vrijdag 30 juni

Op deze website zullen regelmatig nieuwe berichten over en voor transgenders worden geplaatst, dus houdt website, nieuwsbrief en facebook in de gaten! Voor vragen of informatie kun je terecht via mailadres transgender@cocdeventer.nlOp deze website zullen regelmatig nieuwe berichten over en voor transgenders worden geplaatst, dus houdt website, nieuwsbrief en facebook in de gaten! Voor vragen of informatie kun je terecht via mailadres transgender@cocdeventer.nl

Op onze agenda plaatsen we verder de speciale bijeenkomsten die plaatsvinden in de regio. Hieronder een overzicht (klik op de naam van de activiteit voor meer informatie).

Club T (COC Zwolle)
Club-T is voor transmannen en transvrouwen. Maar ook voor crossdressers, genderqueers en voor mensen die nog zoekende zijn naar hun genderidentiteit. Kortom, voor iedereen die zich om welke reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Transgendergroep Nijmegen
De transgendergroep Nijmegen is een gezellige en diverse groep voor transgenders, transmannen, transvrouwen, travestieten, genderqueers, en iedereen die zich om wat voor reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Transgendercafé (COC Twente-Achterhoek)
COC Twente-Achterhoek organiseert in samenwerking met Transvisie elke twee maanden een Transgendercafé in café Stonewall in Enschede. Alle transgenders, maar ook mensen die twijfelen over hun gender zijn van harte welkom!