Binnenkort worden er weer activiteiten voor jongeren tot en met 18 jaar binnen COC Deventer e.o. georganiseerd. Via jongenout@cocdeventer.nl kun je je vragen stellen of je eventueel aanmelden om mee te denken en te doen. In Zutphen is er maandelijks op de tweede woensdag Your Pride voor jongeren van 13 t/m 23 jaar.

Your Pride Zutphen

Met Your Pride streven wij ernaar om een veilige, verbindende, creatieve en natuurlijk ook leuke plek te zijn voor iedereen van 13 t/m 23 jaar. Ben je er al helemaal uit wat je gender en/of seksuele identiteit is of ben je dit nog aan het onderzoeken? Dan is dit de plek voor jou!

Elke maand organiseren we een toffe avond bij WALHALLAb, van 18.30 uur tot 21.00 uur. Iedereen is welkom om deze avonden te bezoeken! Hier zul je andere jongeren ontmoeten die net zoals jij met vraagstukken over gender en/of seksuele identiteit zitten. Ook is er de ruimte om hierover met elkaar te praten. Dit geldt niet alleen voor de avonden, je mag het Your Pride team ook altijd vragen stellen via mail of social media.

Wil je meer weten of graag bij ons in de groepsapp*?

Mail dan naar yourpride@walhallab.nl of stuur een berichtje via onze social media!

Jongerenbijeenkomst in Deventer

Binnenkort wordt in Jongerencentrum Walhalla –(Achter de Muren Zandpoort te Deventer) een bijeenkomst van Jong&Out Deventer gehouden. Aanmelden, vragen of meer info; neem dan contact op met jongenout@cocdeventer.nl

Jong&Out is de community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en gender-identiteit ook is. Meer informatie en aanmelden via de landelijke website.

Ga ook naar de App van Jong&Out!!