Postbus 329
7400 AH Deventer

www.cocdeventer.nl
info@cocdeventer.nl

Activiteiten

COC Deventer heeft sinds 2015 geen eigen café meer. Diverse activiteiten gaan echter door op andere locaties, waardoor het mogelijk blijft om met bekenden bij te praten en nieuwe mensen te leren kennen. Wil je graag een introductie bij onze activiteiten? Neem dan contact op via info@cocdeventer of het contactformulier van de betreffende werkgroep. We zullen ons best doen je goed te ontvangen en eventueel voor te stellen aan de andere bezoekers. Hieronder volgt een overzicht van de komende activiteiten.

IJssel Dykes Sportavond

 • Lekker sporten met andere vrouwen
  Iedere donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur. Broederenstraat 1 te Deventer; gymzaal ‘De Duivengang’. Ingang is in De Duivengang (straatje van de ANWB naar Xenos); het hek door en gelijk de trap op. Gezellige nazit waarschijnlijk in het café van Burgerweeshuis (Bagijnenstraat 9 te Deventer). In juli en augustus is er een speciaal zomerprogramma.

ZondagMiddagSalon

 • Gericht op 50plus-publiek, maar iedereen is van harte welkom!
  Iedere vierde zondagmiddag in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) van 16.00 tot 19.00 uur. Regelmatig speciale activiteiten zoals singletjesmiddag of optredens. Entree is vrij, maar een vrije gift voor organisatie en hapjes is natuurlijk welkom!

Men Meet Men

 • Speciaal café voor homo- en bimannen vanaf 18 jaar
  Iedere tweede vrijdag van de maand is er Men’s Club Men Meet Men. Nieuwe locatie is De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer). Aanvang 20.00 uur – Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar. Entree vrij – toegang tot 24.00 uur.

Ladies Lounge

 • Speciaal café voor vrouwen
  Iedere maand wanneer er een vijfde zondag is is er de Ladies Lounge. Nieuwe locatie is De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer). Vanaf 16.00 uur kun je naar binnen; regelmatig optredens of DJ. Vrije gift voor organisatie en hapjes altijd welkom.

Thema’s en speciale activiteiten

Second Sunday

 • Speciale wandelingen door en voor vrouwen
  Iedere tweede zondag wordt ergens in de regio een mooie wandeling georganiseerd, speciaal voor vrouwen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van een NS Station (tenzij anders is aangegeven). Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding van € 0,50. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven. De wandelingen worden op de agenda van COC Deventer aangegeven.

Voor meer Roze activiteiten en uitgaanstips zie agenda.

Uitgaan in de regio

Deventer:

Zutphen:

Zwolle:

 • Café Oké, voor homoseksuelen met een (licht) verstandelijke/lichamelijke beperking (zie www.coczwolle.nl),
 • Jong&Out, jongerencafé t/m 29 jaar (www.coczwolle.nl)