Supportgroep LHBTQI+ in Apeldoorn

Korak Herstelacademie – Jean Monnetpark 75 te Apeldoorn

Dinsdag 10 oktober – 18.30 tot 20.30 uur – Tweewekelijks op oneven weken – Volgende data: 24 oktober, 7 en 21 november

Tweewekelijks op oneven weken is op dinsdag in Apeldoorn een bijeenkomst van supportgroep LHBTQi+. In een veilige en besloten omgeving je ervaringen delen met mensen die te maken hebben met genderdysforie. Elkaar steunen en informeren door middel van peersupport. Aanmelden via www.korak.nl of via telefoonnummer +31552340116 ; na aanmelding volgt een telefonisch kennismakingsgesprek.

LHBTQI+ Supportgroep

Ben jij bezig met je genderidentiteit? Jezelf ontdekken? Zou je het fijn vinden om in een veilige omgeving “ruimte” te krijgen om met andere transpersonen te praten en zo meer inzicht te krijgen in soortgelijke thema’s die je tegenkomt in jouw proces? Door middel van peersupport elkaar inspireren en steunen op basis van gelijkwaardigheid?

Dan nodigen wij je uit deel te nemen aan deze supportgroep bij Korak Herstelacademie.

De deelnemers ontmoeten elkaar op vrijwillige en regelmatige basis en is gebaseerd op gelijkwaardigheid en individuele ervaringen die worden gedeeld. De groep werkt gedeeltelijk met thema’s, die in onderling overleg met de deelnemers, worden bepaald.

Na je aanmelding volgt een telefonisch kennismakingsgesprek.

De groep is elke oneven week op dinsdagavond van 18:30-20:30 uur, te beginnen op 25 april 2023.