Oud-bestuurslid Harrie Prijs overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat op 11 september oud-bestuurslid van COC Deventer & Omstreken (indertijd COC IJsselstreek) Harrie Prijs op 84-jarige leeftijd is overleden. Harrie was van 1977 tot 1983 actief als penningmeester bij het COC in Deventer. Daarna moest hij deze functie opgeven om belangenverstrengeling te voorkomen; Harrie was namelijk de eigenaar van het nieuwe COC-pand aan de Assenstraat en zodoende dus de nieuwe huurbaas van COC Deventer & Omstreken. Dankzij zijn bemiddeling kon het COC jarenlang gebruik maken van een groot en centraal gelegen pand in de binnenstad.

Harrie Prijs is ook jarenlang betrokken geweest bij de werkgroep Soos (later COC-cafĂ©) en zorgde voor de logistiek achter het cafĂ©gedeelte. Daarnaast was hij ook zichtbaar achter de bar op de donderdagavonden. Buiten het COC was hij ook betrokken bij de VSSM-groep die in de jaren ’80 en ’90 diverse activiteiten in Deventer en omgeving organiseerde.

Vanuit COC Deventer & Omstreken wensen we familie, vrienden en iedereen die goede herinneringen koestert aan Harrie Prijs veel sterkte toe met het verlies.

De afscheidsplechtigheid wordt gehouden op maandag 18 september om 14.00 uur in de aula van Crematorium Heidehof, Engelanderholt 95 te Ugchelen. Aansluitend is er een informeel samenzijn in de koffiekamer van het crematorium, waarbij gelegenheid is om de familie te condoleren.

Correspondentieadres:

Dhr. M.J. Prijs – Zwanenpad 2-B, 7395 MK Teuge

Tags: