Met LHBTI+ Face It naar Zwolle Pride!

Geen bijeenkomst op vrijdag 25 augustus – Wel naar Zwolle Pride op zaterdag 26 augustus!

Mee met ons naar Zwolle? Laat dit weten via ons mailadres: lhbtiplus_face-it@cocdeventer.nl

In augustus is er geen LHBTI+ bijeenkomst op vrijdag 25 augustus. Wel gaan we op zaterdag 26 augustus met LHBTI+ Face It naar Zwolle Pride! Vanuit Deventer nemen we om 12.46 de trein naar Zwolle en daarna gaan we met de bus van 13.23 uur naar park Wezenlanden, waar om 14.00 uur Zwolle Pride zal beginnen. LHBTI+Face It zal meelopen met de Pride!

Wil je ook meegaan; zorg dan dat je op zaterdag 26 augustus voor 12.46 uur op NS-station Deventer bent. Of meld je aan via ons mailadres: lhbtiplus_face-it@cocdeventer.nl

Bij de eerste LHBTI+bijeenkomst in het nieuwe seizoen is het meteen feest! Want op vrijdag 29 september is er weer een grote LHBTI+party bij De Hip!

English translation:

There will be no meeting of LGBTI+ Face It on Friday, August 25, 2023. But on Saturday, August 26, we will go to Zwolle Pride. Will you join us? Let us know by mail: lhbtiplus_face-it@cocdeventer.nl

De organisatie, bestaande uit Jill (transvrouw) en Peter, zorgt voor een open en laagdrempelige sfeer, waarbij LHBTI-plussers nieuwe gezichten kunnen leren kennen en met oude bekenden kunnen bijkletsen. Ook iedereen die vragen heeft of meer informatie wil over de doelgroep is van harte welkom. De ontmoetingsavond gaat vervolgens over in een cafésfeer om de link met de uitgaansavond te maken. Drankjes zijn voor eigen rekening; er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Kom je voor de eerste keer en vind je het niet prettig om alleen binnen te stappen dan kun je dit via lhbtiplus_face-it@cocdeventer.nl aangeven. We zorgen dan dat je bij de ingang wordt opgevangen of kunnen vooraf op neutraal terrein kennismaken.

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It

Tags: ,