IJssel Dykes Zomerprogramma 2023

Vanaf donderdag 27 juli 2023 start het zomerprogramma van de IJssel Dykes. Vijf donderdagavonden een andere zomerse activiteit en daarna een afsluitende barbecue op donderdag 31 augustus. Voor iedere activiteit (m.u.v. de barbecue) wordt een bijdrage van € 3,00 gevraagd. Wil je op de hoogte worden gehouden van het programma dan kun je een mail sturen naar ijsseldykes@cocdeventer.nl

Het totale Zomerprogramma van 27 juli t/m 31 augustus 2023

(klik op de naam van de activiteit voor meer informatie)

Donderdag 27 juli: Beachvolleybal (bij SV Helios)

Donderdag 3 augustus: Padel bij de Scheg

Donderdag 10 augustus: Suppen

Donderdag 17 augustus: Voetballen (de IJssel Dykes tegen andere teams)

Donderdag 24 augustus: Wandelen (omgeving Diepenveen)

Donderdag 31 augustus: Afsluitende Barbecue

IJssel Dykes; sporten, wandelen, gezelligheid

De IJssel Dykes organiseert na deze zomerperiode vanaf donderdag 7 september wekelijks een zaalsportactiviteit in Gymzaal De Duivengang te Deventer van 19.45 tot 21.00 uur. Heb je interesse om een donderdagavond mee te doen met de IJssel Dykes dan kun je contact opnemen met ijsseldykes@cocdeventer.nl  .

Kom je meetrainen of meewandelen? Graag even aanmelden via het e-mailadres van de IJssel Dykes.

Tags: ,