Queer Borrel in Apeldoorn

Donderdag 6 april – Aanvang 20.00 uur

Feestlocatie TEUN – Kapelstraat 5 te Apeldoorn

Zeven jaar na de sluiting van de Apeldoornse gayclub Entrance aan de Kapelstraat (tegenwoordig feestlocatie TEUN) wordt er weer een LHBTI+activiteit op deze plek georganiseerd,. Op donderdag 6 april wordt er vanaf 20.00 uur namelijk de eerste Queer borrel gehouden. De organiserende werkgroep Pride055 kon de locatie niet afhuren omdat hiervoor nog geen geld beschikbaar is, maar eigenaar Elise Teunissen van TEUN was enthousiast genoeg om de ruimte voor die avond beschikbaar te stellen. Wellicht geeft deze eerste Queer Borrel een aanzet tot meer blijvende activiteiten in Apeldoorn. Het idee van de werkgroep is om maandelijks iets te organiseren, misschien steeds op een andere plek. Regiomagazine In De Buurt-Apeldoorn benoemde initiatiefnemer Rob van Leeuwen alvast tot Apeldoorner van de Week en publiceerde een artikel over dit initiatief (te lezen via deze link).

Queer borrel

De eerste queer borrel is dus donderdag 6 april bij feestlocatie TEUN aan de Kapelstraat 5, vanaf 20.00 uur. “Het wordt een avond voor iedereen en je mag komen zoals je bent. We houden het de eerste keer simpel en zullen de bezoekers zeker vragen naar hun wensen en wat ze nog missen”, zegt de Apeldoorner Rob van Leeuwen. “Je hebt elkaar nodig om een feestje te bouwen.”

Via deze link kun je meer lezen over deze Queer Borrel en het artikel over initiatiefnemer Rob van Leeuwen.

Tags: