Achterhoek Pride in maand juni

De gehele maand juni wordt diversiteit gevierd in de Achterhoek. Omdat iedereen zichzelf mag zijn, ongeacht geslacht, gender, geaardheid, afkomst of religie is de slogan ‘TROTS in de Achterhoek’. En daar mag dan best de speciale Achterhoekse LHBTI+ vlag voor uitgehangen worden!

De Achterhoek Pride is een initiatief vanuit de klankbordgroep Regenbooggemeentes Oost Gelre en Winterswijk. Op de agenda staan o.a. een kerkdienst, literair café, kooroptreden, Regenboogwandeling, Pridecafé, voorstelling en lezingen. Kortom, genoeg redenen om in de maand juni de Achterhoek te gaan bezoeken.

Meer informatie is te vinden via de website van Achterhoek Pride.

De speciale Achterhoekse LHBTI+vlag is te bestellen via BarstensMooiSpul.

Hieronder twee activiteiten nader belicht:

Regenboogwandeling (voor vrouwen)

24 juni – Ruurlo – Aanvangstijd volgt

Meer informatie via deze link

Voorstelling: Boys Won’t Be Boys

3 juni – Winterswijk – 20.30 uur

Meer informatie via deze link

Tags: