Regenboog-Pubquiz op 19 maart

Zondag 19 maart – Café Het Glas In Lood – Nieuwe Markt 4 te Deventer
Regenboog-Pubquiz van 15.00 tot 17.00 uur – Inloop vanaf 14.00 uur

Deelname gratisAanmelden vooraf aan te raden (maximaal 40 deelnemers)

Op zondag 19 maart wordt een speciale Regenboog-Pubquiz georganiseerd bij Café Het Glas In Lood aan de Nieuwe Markt 4 in Deventer. Deze kleurrijke vragenmiddag is gebaseerd op de kleuren van de nieuwe Regenboogvlag. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is aan te raden vanwege de beperkte plaatsen (maximaal 40 deelnemers). De pubquiz start om 15.00 uur en de inloop is vanaf 14.00 uur. Kom op tijd zodat we tijd hebben om de teams te vormen bij binnenkomst. De Regenboog-Pubquiz duurt tot ± 17.00 uur en in de tussentijd is er voldoende gelegenheid om een drankje te nemen bij de bar. Na afloop kan men gezellig naborrelen en is er ook de mogelijkheid om iets te eten te bestellen.

Hoewel de kleuren van de nieuwe Regenboogvlag de inspiratie vormen voor deze quiz gaan lang niet alle vragen over LHBTI-onderwerpen. In de diverse rondes komen ook tal van andere thema’s aan bod, zodat het een hele diverse en vooral kleurrijke quiz genoemd mag worden. Er zijn vier vragenrondes, twee beeldrondes en twee muziekrondes. Iedere ronde telt tien vragen/afbeeldingen/fragmenten en iedere vraag per ronde heeft met één van de kleuren van de regenboogvlag te maken. Dus mocht je een antwoord niet weten dan zou je op een kleur kunnen gokken. Geen goed antwoord, maar wel de juiste kleur levert namelijk ook een punt op (het goede antwoord is twee punten). Tussen de rondes is voldoende tijd voor bar- of toiletbezoek.

Hieronder een overzicht van de verschillende kleuren die in de pubquiz voorkomen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. De kleur grijs doet niet mee; het vormt slechts de achtergrond in dit overzicht.

Tags: