Onderzoek 'Vertrouwen in de Europese Unie'

Nick Pijnappels, student aan de Universiteit Antwerpen in BelgiĆ«, is voor zijn afstudeerthesis ‘Vertrouwen in de EU’ op zoek naar deelnemers dat ik uitvoer in het kader van mijn afstudeerthesis. Het onderzoek maakt een vergelijking tussen homoseksuele en heteroseksuele mannen. De survey om de vragen te kunnen beantwoorden is te vinden via deze link. Dit onderzoek maakt onderdeel uit van de Master Sociologie aan de Universiteit Antwerpen.

Het onderzoek richt zich in het bijzonder op het vertrouwen in- en tevredenheid over de Europese Unie. Alsook de bereidheid tot het verrichten van politiek gerelateerde activiteiten staat centraal binnen het onderzoek. Een vergelijking wordt daarbij gemaakt tussen heteroseksuele- en homoseksuele mannen die woonachtig zijn in Nederland.

Het is relevant om te benoemen dat er in deze survey naar diverse persoonskenmerken wordt gevraagd. Dit is noodzakelijk om te toetsen of het onderzoek representatief is.

Goed om vooraf te weten:

– Het onderzoek bestaat uit 32 vragen;

– Deelname aan het onderzoek duurt +/- 10 minuten;

– U bent anoniem in het onderzoek;

– Het onderzoek richt zich op mannen.

Alvast mijn dank voor uw deelname!

Nick T.C. Pijnappels

Tags: ,