Instore optreden Sem Jansen

Plato – Lange Bisschopstraat 14 te Deventer

Instore optreden om 16.00 uur – vrij entree

Op zaterdag 18 februari is er om 16.00 uur een instore optreden van Sem Jansen en Leif de Leeuw bij Plato Deventer (Lange Bisschopstraat 14 te Deventer). Sem Jansen is momenteel te zien in de unieke show “Who the F*ck is Britt?!”, waarin het indringende verhaal wordt verteld van Sem’s transitie van vrouw naar man. Naast het optreden bij Plato is het mogelijk om het nieuwe album ‘Uncle Sem’ te kopen en te laten signeren door de mannen. Tevens zijn er tickets te koop voor de theatershow Who the f*ck is Britt? van Sem Jansen & de Leif de Leeuw Band op zaterdag 1 April in ut Huus in Olst.

Theatershow ‘Who the F*ck is Britt?!’

Van Britt naar Sem, van zangeres naar zanger. De unieke show “Who the F*ck is Britt?!” vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man. In een show van 1,5 uur neemt hij het publiek mee in zijn proces via het zingen van songs, aangevuld met videobeelden en verhalen. Hij gaat in duet met zijn vroegere zelf die op het videoscherm aanwezig zal zijn. Dit alles wordt live begeleid door zijn band die bestaat uit de muzikanten van de Leif de Leeuw band. Sem zal met de band kleine verhalende Americana songs spelen.

Tourdata in de regio:

1 april 2023: Olst (Holstohus – Jan Schamhartstraat 5)

14 april 2023: Apeldoorn (Podium Gigant – Nieuwstraat 377)

Tags: ,