Flirten en Daten anno 2023 (Saxion)

Saxion Studium Generale publiek programma – Gratis entree
dinsdag 14 februari 2023 van 16.00 tot 17.30 uur
Saxion (Theaterzaal D007) – Handelskade 75 te Deventer

Wat anders op de dag van de liefde dan een programma over de liefde… Want hoe doen we dat eigenlijk tegenwoordig; flirten en daten? Wat is daarin veranderd over de jaren en hoe ziet de toekomst van ons dategedrag eruit? Haal de cupido in jezelf naar boven en ontdek welke tips & tricks experts voor je hebben klaarliggen op liefdesgebied!

Hanna van Vliet (zij/haar), hoofdrolspeelster in de queer Netflix serie Anne+ onderzoekt met ons hoeveel ruimte om zichzelf te zijn we ervaren op liefdesgebied; of jongeren anno nu minder in hokjes denken dan voorheen en of we bewegen naar een meer fluïde toekomst qua genderidentiteit en seksualiteit.

Psycholoog Tila Pronk (zij/haar) bespreekt met ons hoe datingapps ons liefdesleven en gedrag beïnvloeden. Helpt Tinder ons in het vinden van een leuke partner (of partners) of juist niet?

Flirtcoach Simon Markx (hij/hem) leert ons meer over flirten ten tijde van #MeToo. Waar ligt de grens tussen onschuldig flirten en seksueel grensoverschrijdend gedrag en hoe herken je die grens bij een ander? Wat is sexy consent en hoe pas je dat toe?

Het programma is vrij en gratis toegankelijk. Aanmelden is niet mogelijk.

Tags: