Geen ZondagMiddagSalon en LHBTI+ Face-It in december; wel een Oud&Nieuw feest!

Let op: het ZondagMiddagSalon van zondag 25 december en de bijeenkomst van LHBTI+ Face-It van vrijdag 30 december gaan niet door. Daarentegen wordt er wel weer een COC Oud&Nieuw feest georganiseerd op zaterdag 31 december en natuurlijk gaat het ook in het nieuwe jaar gewoon door!! Meer informatie via deze link

Volgende ZondagMiddagSalon op zondag 22 januari 2023:

Het ZondagMiddagSalon van zondag 22 januari 2023 wordt waarschijnlijk in café Het Glas in Lood aan de Nieuwe Markt 4 te Deventer gehouden. Wat niet veranderd is dat er ook in het nieuwe jaar weer gezellig bijgepraat kan worden met oude bekenden en dat er gelegenheid is om nieuwe gezichten te leren kennen. Aanvangstijd is 16.00 uur en de bijeenkomst gaat door tot 19.00 uur! Het Middagsalon is gericht op een 50+ LHBTI+publiek, maar iedereen blijft van harte welkom. En dat alles in een gemoedelijke sfeer met gratis toegang!

Volgende LHBTI+ Face-It op vrijdag 27 januari 2023:

Op vrijdag 27 januari 2023 wordt de eerste bijeenkomst van LHBTI+ Face It in 2023 gehouden. De locatie is nog even onder voorbehoud (men is momenteel nog in overleg). Op deze open ontmoetingsavond is iedereen welkom die zich thuis voelt bij de LHBTI+ doelgroep. De bijeenkomst wordt dus maandelijks gehouden op de laatste vrijdagavond vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Tags: