Second Sunday - Parkenwandeling Arnhem

zondag 9 oktober 2022

Zondag 9 oktober (Tweede zondag van de maand) – 11.30 uur
Wandeling speciaal voor vrouwen – Start- en Eindlocatie: NS-station Arnhem (Sonsbeekzijde)

Op zondag 9 oktober wandelen we de Parkenwandeling (± 10 km.) rond Arnhem. We gaan door het Sonsbeek, Zypendaal en Klarenbeek. De route is afwisselend met hier en daar een flinke klim met mooi uitzicht. De horeca is op de route en aan het eind.

Graag aanmelden voor de wandeling voor vrijdag 7 oktober. Meer info via Jetty 06-14534108 ( alleen op de dag zelf)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 1,00 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie over Second Sunday is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,