Coming Out Day in Zutphen

dinsdag 11 oktober 2022

Dinsdag 11 oktober – Van 18.30 uur tot 22.00 uur – Open inloop voor iedereen!

WALHALLAb – Waterstraat 33 te Zutphen

Speciale Pubquiz van 19.00 tot 20.00 uur

Georganiseerd door de Gemeente Zutphen, COC Deventer/Zutphen en Your Pride.

Op dinsdag 11 oktober is het Coming Out Day! Deze dag wordt er speciaal aandacht besteed aan het moment waarop LHBTIQ+ mensen openlijk voor hun gender en/of seksuele identiteit uitkomen. Dit is voor velen een levens veranderend moment. Ben jij “uit de kast” gekomen, wil je dit graag doen of zit je met vragen over gender en/of seksualiteit? Kom dan gezellig langs tijdens de open inloopavond bij WALHALLAb! 

Iedere maand bezoeken LHBTIQ+ jongeren Your Pride avonden bij WALHALLAb. Tijdens de avond van Coming Out Day staan de deuren open voor iedereen, jong en oud! Het gaat een gezellige avond worden met ruimte voor goede gesprekken. Ook wordt er een pub quiz gehouden en valt er een hapje en een drankje te halen. 

Zet de datum dus snel in je agenda!
Dinsdag 11 oktober 2022 van 18:30 – 22:00 uur Open inloop – Van 19:00 – 20:00 uur Pubquiz
Georganiseerd door de Gemeente Zutphen, COC Deventer/Zutphen en Your Pride.
Powered by WALHALLAb.

Tags: ,