Bijeenkomst LHBTI+ Face It

vrijdag 28 oktober 2022

Café Sam – Brink 64a te Deventer

Inloop vanaf 19.00 uur – Entree gratis – Flashmob bij de Waag rond 20.30 uur

Nieuwe mailadres: lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl

De eerste avond in september werd goed bezocht, dus hopelijk weten ook velen de volgende avond van LHBTI+ Face-It op de laatste vrijdag van oktober te vinden. De locatie is opnieuw bij Café Sam (Brink 64a te Deventer). Op vrijdag 28 oktober wordt de tweede bijeenkomst van LHBTI+ Face-It georganiseerd. Op deze open ontmoetingsavond is iedereen welkom die zich thuis voelt bij de LHBTI+ doelgroep. De bijeenkomst wordt dus in het nieuwe seizoen maandelijks gehouden op de laatste vrijdagavond vanaf 19.00 uur. Locatie is Café Sam aan de Brink 64a te Deventer en de toegang is gratis.

Flashmob voor de Waag

Om Deventer te laten weten dat LHBTI+ Face It bestaat gaan we rond 20.30 uur vanuit café Sam naar de voorzijde van de Waag op de Brink. Daar zal, in samenwerking met dansschool BASE4DANCE, een FLASHMOB (muziek en dans) worden opgevoerd. Degene die mee wil dansen kan zich die avond vooraf (vóór 20.00 uur) bij café Sam aanmelden. Natuurlijk worden zowel bezoekers van LHBTI+ Face It als toevallige passanten en terraspubliek van harte uitgenodigd om van deze Flashmob te genieten. Nadien gaan we gezamenlijk weer terug naar café Sam (ook de mensen van dansschool BASE4DANCE) om de rest van de avond in een gezellige sfeer door te brengen.

De organisatie, bestaande uit Jill (transvrouw) en Peter, zorgt voor een open en laagdrempelige sfeer, waarbij LHBTI-plussers nieuwe gezichten kunnen leren kennen en met oude bekenden kunnen bijkletsen. Ook iedereen die vragen heeft of meer informatie wil over de doelgroep is van harte welkom. De ontmoetingsavond gaat vervolgens over in een cafésfeer om de link met de uitgaansavond te maken. Drankjes zijn voor eigen rekening; er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Kom je voor de eerste keer en vind je het niet prettig om alleen binnen te stappen dan kun je dit via lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl aangeven. We zorgen dan dat je bij de ingang wordt opgevangen of kunnen vooraf op neutraal terrein kennismaken.

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It

Tags: