Activiteiten tijdens Coming Out Dag

Dinsdag 11 oktober – Activiteiten in Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Apeldoorn: Filmpremière ‘El Houb’ bij Gigant – om 20.30 uur

Deventer: Filmpremière ‘El Houb’ bij MIMIK – om 20.30 uur

Zutphen: Inloopavond bij WALHALLAb van 18.30 uur tot 22.00 uur met Pubquiz (19.00 – 20.00 uur)

Op dinsdag 11 oktober is het Coming Out Day! Deze dag wordt er speciaal aandacht besteed aan het moment waarop LHBTIQ+ mensen openlijk voor hun gender en/of seksuele identiteit uitkomen. Dit is voor velen een levens veranderend moment. Ben jij “uit de kast” gekomen, wil je dit graag doen of zit je met vragen over gender en/of seksualiteit? Kom dan gezellig langs tijdens de open inloopavond bij WALHALLAb! 

In het kader van Kijk Ons, wordt zowel in Apeldoorn (Gigant) als in Deventer (MIMIK) op Coming-Out-Dag 11 oktober El Houb vertoond: een film over de Marokkaans-Nederlandse Karim die door zijn vader is betrapt met een man. Hij haast zich naar zijn ouderlijk huis om het gesprek aan te gaan, maar hoe bespreek je zoiets binnen een gezin dat gevoelige onderwerpen per definitie uit de weg gaat? Bij MIMIK wordt voor en na de voorstelling Regenboogcake verkocht!

In Zutphen wordt een LHBTIQ+ inloopavond georganiseerd bij WALHALLAb (Waterstraat 33 te Zutphen). Tijdens deze avond van Coming Out Day staan de deuren open voor iedereen, jong en oud! Het gaat een gezellige avond worden met ruimte voor goede gesprekken. Ook wordt er een pubquiz gehouden en valt er een hapje en een drankje te halen.


Georganiseerd door de Gemeente Zutphen, COC Deventer/Zutphen en Your Pride.
Powered by WALHALLAb.

Tags: ,