Second Sunday: Wandeling rondom Velp

zondag 11 september 2022

NS-station Velp – start 11.45 uur
Rondwandeling, dus station Velp is ook het eindpunt. Lengte: 10 km
Info (alleen op de wandeldag zelf): Jetty – 06-14534108

Zondag 11 september starten we het nieuwe wandelseizoen in de buurt van Velp onder leiding van Ruda. Startlocatie is NS-station Velp om 11.45 uur (met voldoende gratis parkeergelegenheid naast het station). Vanuit het stationsgebouw Velp lopen we langs Kasteel Biljoen en Beekhuizen.

Deze route van 10 kilometer is wat korter dan gewoonlijk, maar best pittig. We lopen eerst over het landgoed van Kasteel Biljoen, om vervolgens de weg over te steken naar het heuvelige Beekhuizen met pittige klimmers. Deze afwisselende wandeling loopt langs meerdere vijvers en beekjes, langs een waterval, langs een kasteel, langs weilanden, door bos, over een paar heuvels en het laatste stukje door een bewoond gedeelte van Velp.
Onderweg is er horeca, maar omdat deze soms gesloten is of erg druk is het raadzaam om zelf eten en drinken mee te nemen. Na afloop is er de mogelijkheid een hapje te gaan eten bij de Chinees (opgave tijdens wandeling).
Graag aanmelden wanneer je meeloopt voor/op vrijdag 9 september via lesbischactief2@hotmail.com

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station, tenzij anders is aangegeven. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,