Your Pride Zomerfeest

zaterdag 13 augustus 2022

Zaterdag 13 augustus van 09.00 tot 21.00 uur (inloop tussen 09.00 en 10.00 uur)

Fort Boudesteijn aan de Vordenseweg 13 in Warnsveld – Entree € 12,50 (inclusief lunch en BBQ)

Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier via deze link

Op zaterdag 13 augustus wordt het eerste Your Pride Zomerfeest gehouden en net als op onze avonden is dit een veilige en gezellige plek voor iedereen tussen de 13 en 23 jaar! Er staat een actieve dag in de planning met verschillende competitieve spellen, een Krav Manga workshop door Jason (van @protectanddefendzutphen), een Barbecue en nog veel meer! Natuurlijk is er op deze dag ook ruimte voor goede gesprekken en gezellig chillen, zoals je bij ons gewend bent.

Aan het eind van de middag wordt een kampvuur aangestoken en zullen er marshmallows klaarliggen. Ben je iemand die graag muziek wil maken? Neem dan vooral je instrument mee! Het gaat een gave dag worden dus meld je snel aan via deze link!

Tags: , ,