Geen Men Meet Men in augustus, maar wel barbecue!

vrijdag 12 augustus 2022

Let op: de bijeenkomst van COC-mannencafé Men Meet Men (MMM) op vrijdag 12 augustus komt te vervallen; in plaats daarvan wordt een gezellige MMM-barbecue georganiseerd op zaterdag 13 augustus. Meer informatie over locatie, tijden, deelnamekosten en aanmelding is via deze link te vinden.

Vanaf vrijdag 9 september begint het nieuwe seizoen van MMM; opnieuw in de kelder van De Loge (Rijkmanstraat 10 te Deventer). De bijeenkomst start als vanouds om 20.00 uur en gaan door tot middernacht. Alle homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar zijn welkom om gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen.

Aanmelden is niet langer nodig, dus alle homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar zijn van harte welkom! 

De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Tags: