IJssel Dykes Zomerprogramma - Hockey

donderdag 18 augustus 2022

Op donderdag 18 augustus 2022 staat er Hockey op het zomerprogramma van de IJssel Dykes. De locatie is bij de Deventer Hockey Vereniging aan de Leo Halleweg 3 te Deventer en de starttijd is 20.00 uur. Deelnamekosten bedragen € 3,00 per persoon. Wil je deelnemen dan kun je vooraf een mail sturen naar ijsseldykes@cocdeventer.nl

Het Zomerprogramma van de IJssel Dykes: iedere donderdag een andere activiteit met een afsluitende barbecue op donderdag 25 augustus. Wil je op de hoogte worden gehouden van het programma dan kun je een mail sturen naar ijsseldykes@cocdeventer.nl

Het totale Zomerprogramma van 21 juli t/m 25 augustus 2022 (klik op de naam van de activiteit voor meer informatie):

Donderdag 21 juli: Padel bij de Scheg

Donderdag 28 juli: Wandelen (deel van het Fliertpad)

Woensdag 3 augustus: Kanopolo  Let op: dag eerder dan gewoonlijk!

Donderdag 11 augustus: Fietstocht

Donderdag 18 augustus: Hockey (andere sport dan eerder vermeld)

Donderdag 25 augustus: Afsluitende Barbecue

IJssel Dykes; sporten, wandelen, gezelligheid

De IJssel Dykes organiseert na de zomerperiode vanaf donderdag 1 september wekelijks een zaalsportactiviteit in Gymzaal De Duivengang te Deventer van 19.45 tot 21.00 uur. Tegelijk is er de wekelijkse wandelactiviteit (startpunt bij dezelfde gymzaal). Heb je interesse om een donderdagavond mee te doen met de IJssel Dykes dan kun je contact opnemen met ijsseldykes@cocdeventer.nl  .

Kom je meetrainen of meewandelen? Graag even aanmelden via het e-mailadres van de IJssel Dykes.