IJssel Dykes: Zomerprogramma 2022

Vanaf donderdag 21 juli 2022 start het zomerprogramma van de IJssel Dykes. Vijf donderdagavonden en één woensdagavond een andere activiteit met een afsluitende barbecue op donderdag 25 augustus. Wil je op de hoogte worden gehouden van het programma dan kun je een mail sturen naar ijsseldykes@cocdeventer.nl

Het totale Zomerprogramma van 21 juli t/m 25 augustus 2022

(klik op de naam van de activiteit voor meer informatie)

Donderdag 21 juli: Padel bij de Scheg

Donderdag 28 juli: Wandelen (deel van het Fliertpad)

Woensdag 3 augustus: Kanopolo  Let op: dag eerder dan gewoonlijk!

Donderdag 11 augustus: Fietstocht

Donderdag 18 augustus: Hockey (andere sport dan eerder vermeld)

Donderdag 25 augustus: Afsluitende Barbecue

IJssel Dykes; sporten, wandelen, gezelligheid

De IJssel Dykes organiseert na de zomerperiode vanaf donderdag 1 september wekelijks een zaalsportactiviteit in Gymzaal De Duivengang te Deventer van 19.45 tot 21.00 uur. Tegelijk is er de wekelijkse wandelactiviteit (startpunt bij dezelfde gymzaal). Heb je interesse om een donderdagavond mee te doen met de IJssel Dykes dan kun je contact opnemen met ijsseldykes@cocdeventer.nl  .

Kom je meetrainen of meewandelen? Graag even aanmelden via het e-mailadres van de IJssel Dykes.

Tags: ,