IJssel Dykes naar de EuroGames

EuroGames op diverse locaties in en rond Nijmegen – Van 27 tot en met 30 juli 2022

IJssel Dykes spelen op 29 en 30 juli in het Radboud Sportcentrum (Heyendaalseweg 141 in Nijmegen)

De EuroGames, het Europese sportieve LHBTI+evenement, wordt van 27 t/m 30 juli 2022 in en rond Nijmegen gehouden. Vanuit COC Deventer e.o. zullen de sportieve vrouwen van de IJssel Dykes deelnemen aan het volleybaltoernooi, dat plaats zal vinden op 29 en 30 juli in Radboud Sportcentrum (Heyendaalseweg 141 te Nijmegen). Het team wordt o.a. gesponsord door 123GlasInLood.

Bekijk voor meer informatie over de EuroGames de website: eurogames2022.eu

EuroGames Nijmegen 2022 wordt een inclusief sportevenement met zo’n 19 verschillende sporten en zo’n 2.000 deelnemers van alle niveaus. De wedstrijden vinden plaats van 27 t/m 30 juli in Nijmegen. Naast de sporttoernooien zal EuroGames Nijmegen ook side-events en een  publieksprogramma #Lovetomove bevatten. Er is van alles te beleven op sportief gebied natuurlijk. Maar daarnaast is er ook een cultureel programma en zijn er diverse feesten. Rainbow City Nijmegen is een stad vol cultuur, natuur en sport. Een gezonde stad die gelooft dat meedoen belangrijker is dan winnen. EuroGames heeft een licentie van de European Gay & Lesbian Sports Federation. 

Bekijk ook de EuroGames advertentie (pdf)

IJssel Dykes; sporten, wandelen, gezelligheid

Meedoen!? Meld je dan aan bij  de IJssel Dykes 

IJssel Dykes; sporten, wandelen, gezelligheid

Van 21 juli t/m 25 augustus is er een speciaal Zomerprogramma van de IJssel Dykes. Vanaf 1 september worden de wekelijkse zaalsporten en wandelactiviteiten weer hervat.

Heb je interesse om een donderdag avond mee te wandelen met de IJssel Dykes dan kun je contact opnemen met ijsseldykes@cocdeventer.nl  .

Tags: ,