ZondagMiddagSalon van 26 juni gaat NIET door; Roze Fietstocht wel

zondag 26 juni 2022

Let op: door onvoorziene omstandigheden kan het Zondagmiddagsalon van 26 juni helaas NIET doorgaan. De voorafgaande fietstocht gaat wel door en zal worden afgesloten op een nader te bepalen locatie. Laat even weten dat je mee wilt fietsen via deze link.

De werkgroep Roze50+ vindt het jammer dat de bijeenkomst in juni niet kan plaatsvinden, maar het bleek niet mogelijk om op zo’n korte termijn een andere geschikte locatie te vinden.

Er zijn geen deelnamekosten aan deze activiteit verbonden. Door onvoorziene omstandigheden kan de ZondagMiddagSalon van 26 juni niet doorgaan en zal de afsluiting van deze fietstocht op een andere nader te bepalen locatie plaatsvinden.

Het eerstvolgende ZondagMiddagSalon is op zondag 24 juli 2022; de locatie van deze bijeenkomst wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tags: