ZondagMiddagSalon op 26 juni gaat NIET door; Roze Fietstocht wel!

Let op: door onvoorziene omstandigheden kan het Zondagmiddagsalon van 26 juni helaas NIET doorgaan. De voorafgaande fietstocht gaat wel gewoon door en zal worden afgesloten op een die middag te bepalen locatie.

Op zondagmiddag 26 juni organiseert de werkgroep Roze50+ van COC Deventer e.o. een mooie fietstocht door de omgeving van Deventer. De start is om 13.30 uur vanaf de voorzijde (Centrum) van NS-station Deventer. De route is ongeveer 22 kilometer lang en onderweg wordt er een pauze gehouden bij een terras (consumpties zijn dan voor eigen rekening). Laat via uitdekast@hotmail.com even weten wanneer je mee wilt fietsen.

De werkgroep Roze50+ vindt het jammer dat de bijeenkomst in juni niet kan plaatsvinden, maar het bleek niet mogelijk om op zo’n korte termijn een andere geschikte locatie te vinden.

Het eerstvolgende ZondagMiddagSalon is op zondag 24 juli 2022; de locatie van deze bijeenkomst wordt binnenkort bekend gemaakt.