LHBTI+ inwonersavond in Apeldoorn

Dinsdag 14 juni: 20.00 uur- Apeldoorn (locatie volgt na aanmelding)

Meer informatie via www.apeldoorn.nl

Hoe moet de gemeente invulling geven aan Apeldoorn als Regenbooggemeente? Waar is behoefte aan? Om daarachter te komen is er dinsdag 14 juni vanaf 20.00 uur een avond voor LHBTI+-inwoners en betrokkenen als ouders, familie en vrienden. Deze avond wordt in samenwerking met COC, Roze 50+ en Movisie gehouden.

Tijdens de LHBTI+-inwonersavond kijken we naar wat er nu al gebeurt. Maar vooral ook waar nog behoefte aan is. Aanmelden kan tot 7 juni via regenboog@apeldoorn.nl. Na aanmelding ontvangt u verdere details over de bijeenkomst. Voor COC-leden uit Apeldoorn de gelegenheid om hun gemeente nog meer regenboogkleuren te geven.

Werkt u voor een maatschappelijke organisatie en wilt u meedenken?

Op een later moment komt er een bijeenkomst voor maatschappelijke organisaties in Apeldoorn. Zij krijgen hier later bericht over.

Tags: