Second Sunday: Romeinenpad

zondag 8 mei 2022

Startlocatie en -tijd: NS Station Arnhem (Uitgang Centrumzijde) – 11.30 uur.

Graag aanmelden uiterlijk voor vrijdag 6 mei op lesbischactief2@hotmail.com

Let op: op 8 mei zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Ede en Arnhem!

Zondag 8 mei 2022 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen over het Romeinenpad tussen Arnhem en Elst. Dit pad is onderdeel van het nieuwe landschapspark Lingezegen tussen Arnhem en Nijmegen. Er wordt gestart om 11.30 uur vanaf NS-station Arnhem bij de uitgang aan de Centrumzijde. Het is een lijnwandeling en uiteindelijk zal de wandeling bij station Elst eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 16 kilometer. Er is horeca onderweg, maar neem zelf ook wat te drinken en eten mee voor onderweg. Honden zijn dit keer NIET toegestaan.

Deelnamekosten bedragen € 0,50. Deze wandeling is georganiseerd door Evelien (06-24187348)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond meestal mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,