Bericht van de Voorzitter (en oproep)

Onderstaand bericht door de voorzitter van COC Deventer e.o. Ojon van Strijland is tegelijk een oproep gericht aan enthousiaste personen om vanaf november 2022 het stokje van voorzitter van hem over te nemen.

Bekijk hier informatie over de Vacature van Voorzitter COC Deventer e.o.

Beste werkgroep co√∂rdinatoren van COC Deventer en omstreken,

Beste leden en vrijwilligers van COC Deventer en omstreken,

Na het opheffen van alle Corona maatregelen zijn alle werkgroepen weer druk aan de slag gegaan en zijn er veel activiteiten georganiseerd, daar ben ik als voorzitter erg blij mee en ik ben bijzonder trots op alle vrijwilligers.

Zelf heb ik veel tijd en energie in het roze debat gestoken en het Queer! fotoproject dat nu voor de tweede keer te bezichtigen is in het Etty Hillesum Centrum. Ook de hernieuwde contacten met de Deventer politiek en de gemeenten Apeldoorn en Zutphen zijn zeer waardevol voor COC Deventer en omstreken.

Door mijn long COVID klachten merk ik dat ik COC Deventer en omstreken niet de aandacht kan geven die het verdient en daarom heb ik besloten om na de najaars ALV het stokje over te dragen aan een nieuwe voorzitter.

Ik heb het bestuurswerk altijd met veel plezier gedaan en Ik hoop dat veel belangstellenden zich melden en met nieuwe energie met elkaar aan de slag gaan.

Met vriendelijke groet, Ojon van Strijland (hij/hem) – voorzitter COC Deventer e.o.
www.cocdeventer.nl

Tags: ,