Second Sunday - Belmonte-tocht

zondag 10 april 2022

Zondag 10 april 2022 (Tweede zondag van de maand) – 11.45 uur
Wandeling speciaal voor vrouwen – Startlocatie: NS-station
Ede-Wageningen

Zondag 10 april wandelen we de Belmonte-tocht van Ede-Wageningen via het bos naar het Arboretum in Wageningen. Daar nemen we de bus terug naar station Ede-Wageningen station. Onderweg is horeca. Deze wandeling zijn honden NIET toegestaan. Graag aanmelden voor vrijdag 8 april via lesbischactief2@hotmail.com (vermeld daarbij ook of je na afloop van de wandeling mee wilt eten).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 1,00 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie over Second Sunday is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,