Deventer Inclusiefestival#1

MIMIK – Achter de Muren Vispoort 8-10 te Deventer

Donderdag 21 april van 13.30 tot 17.30 uur (Inloop vanaf 13.00 uur)

Deelname gratis – Graag vooraf aanmelden via deze link

Op donderdagmiddag 21 april wordt in MIMIK het eerste Deventer Inclusiefestival georganiseerd. Deze middag bestaat uit een leuk en lekker concreet programma met theater, filmpjes en spoken word. Ook zijn er korte afwisselende en informatieve presentaties. Daarnaast is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen! Dus… aarzel niet. De toegang is gratis, maar wel even vooraf aanmelden!

Het hele programma is te vinden via deze link. Het Deventer Inclusiefestival#1  wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Deventer.

Bekijk ook de Nieuwsbrief van het Deventer Inclusiefestival!

Tags: ,