Algemene Ledenvergadering op 19 april

Penninckshuis (Kerkzaal) – Brink 89 te Deventer – aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur)
Het Jaarverslag 2021 en de Jaarrekening 2021 zijn inmiddels beschikbaar (klik op de link)

Bekijk hier de Uitnodiging en Agenda voor de ALV van 19 april 2022 (pdf)

Op dinsdag 19 april 2022 worden het Jaarverslag en Financieel overzicht 2021 besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering van COC Deventer. Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 20.00 uur begint de vergadering in de kerkzaal van het Penninckshuis (Brink 89 te Deventer) en duurt tot 22.00 uur. Koffie en thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering. Inloop vanaf 19.30 uur en de vergadering begint om 20.00 uur; zorg er dus voor om voor die tijd aanwezig te zijn!

We zullen de uitnodigingen digitaal verzenden. Mocht je deze op 12 april nog niet ontvangen hebben en ben je wel lid van COC Deventer e.o. dan beschikken we waarschijnlijk niet over een actueel mailadres. Dit kun je doorgeven via het landelijk COC.

De vergaderstukken zijn ook vanaf 6 april op te vragen via info@cocdeventer.nl.

Tags: ,