Vanuit de Flipo (Expositie LHBTIQ+)

zaterdag 12 maart 2022

Museum De Waag – Brink 65 te Deventer (kelder)

Van 11.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 15.30 uur

In het kielzog van de expositie ‘Face It’ over LHBTIQ+ in Deventer worden in de kelder van Museum De Waag bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 12 maart worden bezoekers getrakteerd op een bloemlezing vanuit Flipo, jarenlang het afdelingsblad van COC Deventer.

Van 1980 tot 2003 verscheen Flipo, het afdelingsblad van het COC in Deventer en omstreken. Naast nieuws over de vereniging bestond de inhoud ook uit creatieve uitingen vanuit de doelgroep. Op zaterdag 12 maart kunnen bezoekers kiezen uit diverse sfeerbeschrijvingen uit al die jaargangen; deze worden ter plekke voorgedragen. Na een sessie volgt telkens een korte pauze. Bezoekers kunnen er dus voor kiezen om één of meerdere sessies te beluisteren.

Tags: