Project ´Later´

Nederland telt ruim 250.000 LHBTI-ouderen van boven de 65 jaar. Een snelgroeiende, maar vaak onzichtbare en kwetsbare groep met een bijzondere geschiedenis. Het project LATER stelt deze ‘regenboogouderen’ centraal en werkt samen met hen aan meer zichtbaarheid en een beter toekomstperspectief door inzet van regionale symposia en -activiteiten, een reizende foto expositie en een documentaire.

REGIO DEVENTER

In Deventer wordt momenteel toegewerkt naar uitrol van het LATER project in het najaar van 2022. Een focusgroep bestaande uit lokale regenboogouderen en vertegenwoordigers van COC Deventer en Roze 50+ is bezig met de organisatie van een LATER-symposium in oktober. Details volgen.

Tijdens de Zondagmiddagsalon van 24 april zal er ook aandacht zijn voor het landelijk project LATER. LATER richt zich op verbetering van het toekomstperspectief van LHBTI-ouderen in Nederland (zie de website: www.laterproject.nl.). Het is de bedoeling dat er in het najaar hierover een symposium wordt georganiseerd. Daarom wil de focusgroep weten wat de wensen van onze achterban zijn. De wensen inventariseren we met een vragenlijst. De vragen op deze lijst kunnen jullie tijdens de Salon invullen of via een beantwoordingsmail naar dit adres mailen.

Op zondagmiddag 24 april om 14.00 uur bespreken we met de initiatiefnemers van LATER de uitkomsten van deze enquête (anoniem) in De Fermerie. Het zou leuk zijn als je er dan ook bij bent.

Bezoek de website van Project Later

Vul de enquête in van Project Later – Regio Deventer

Tags: