EuroGames 2022 in Nijmegen

Diverse locaties in en rond Nijmegen – Van 27 tot en met 30 juli 2022

Bekijk voor meer informatie de website: eurogames2022.eu

EuroGames Nijmegen 2022 wordt een inclusief sportevenement met zo’n 19 verschillende sporten en zo’n 2.000 deelnemers van alle niveaus. De wedstrijden vinden plaats van 27 t/m 30 juli in Nijmegen. Naast de sporttoernooien zal EuroGames Nijmegen ook side-events en een  publieksprogramma #Lovetomove bevatten. Er is van alles te beleven op sportief gebied natuurlijk. Maar daarnaast is er ook een cultureel programma en zijn er diverse feesten. Rainbow City Nijmegen is een stad vol cultuur, natuur en sport. Een gezonde stad die gelooft dat meedoen belangrijker is dan winnen. EuroGames heeft een licentie van de European Gay & Lesbian Sports Federation. 

Vanuit COC Deventer e.o. zullen de IJssel Dykes in ieder geval deelnemen aan het volleybaltoernooi.

Bekijk ook de EuroGames advertentie (pdf)

Tags: