Meet&Greet hervat (activiteit Expositie Face It)

Museum De Waag – Brink 65 te Deventer (kelder)

Van 14.00 tot 16.00 uur

UPDATE: Deze activiteit gaat wekelijks van start vanaf woensdag 16 februari van 14.00 tot 16.00 uur. Deelnemers kunnen ongedwongen met elkaar in gesprek over de expositie en de diverse aspecten rondom LHBTI+

Aanmelden voor één of meerdere van de Meet&Greet kan via deze link. Gesprekspartners (LHBTI+) hebben vrij toegang tot de expositie op de betreffende dag en koffie/thee is gratis.

In het kielzog van de expositie ‘Face It’ over LHBTIQ+ in Deventer worden in de kelder van Museum De Waag bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd. Iedere woensdagmiddag van 16 februari tot en met 4 mei kunnen bezoekers nader kennis maken met LHBTIQ+ personen tijdens een Meet&Greet.

Ook de deelnemende personen zelf gaan onderling het besprek aan hoe het was en is om LHBTIQ+ in Deventer en omgeving te zijn. In de aankleding van de kelderruimte wordt getracht de sfeer van het oude COC-café na te bootsen om een ongedwongen gesprek mogelijk te maken. Degene die zich aanmeldt als LHBTIQ+deelnemer aan de Meet&Greet heeft diezelfde dag vrij toegang tot de expositie ‘Face It’ op de begane grond. Aanmelden voor deze of een komende Meet&Greet kan via deze link.

De volgende Meet&Greet is op woensdag 16 februari 2022

Tags: