Wie verzint de naam voor het COC Jubileumfeest?

COC Deventer en omstreken bestaat in 2022 vijftig jaar! En dat mag natuurlijk best gevierd worden. Er is al een speciale expositie in De Waag (momenteel helaas niet toegankelijk vanwege de geldende lockdown), maar er staat op zaterdag 11 juni in Film-Theater-Café Mimik ook een groots jubileumfeest in de planning. Nu nog een passende naam zoeken bij deze party.

Tot 28 januari 2022 kan iedereen een passende naam voor dit feest doorgeven aan de feestcommissie. Deze zal dan uit alle inzendingen één naam kiezen en deze op 31 januari bekend maken. De persoon die de winnende naam heeft ingezonden heeft op 11 juni gratis toegang en ontvangt die dag ook twee consumpties.

De naam kan tot vrijdag 28 januari worden doorgegeven via het mailadres van COC Deventer