Cabarettip - Kirsten van Teijn (gaat NIET door)

donderdag 13 januari 2022

UPDATE: Omdat deze voorstelling binnen de huidige Lockdownperiode valt kan deze helaas NIET doorgaan.

Theater Hanzehof – Coehoornsingel 1 te Zutphen
Theaterzaal: 20.00 uur
– Entreeprijs € 19,50

Kirsten van Teijn – (S)Experiment

In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren?

Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je twee keer zoveel schoonmoeders hebt, twee keer zoveel emoties en zes kerstdiners. Of omdat je volgens het RIVM nu maar één ‘seksbuddy’ mag hebben.

Een intieme avond rondom 21e-eeuwse liefde over gender, seksualiteit en identiteit.

Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van de Hanzehof

Tags: