Aanklachten tegen medewerkers 'Voice of Holland'

Niet specifiek ‘roze’ nieuws, maar wel aanwezig in de media: de regen van aanklachten tegen medewerkerkers van het programma ‘The Voice of Holland’ wegens vermeend seksueel misbruik. Eén van de beschuldigden is Voice-coach Ali B. die daardoor zijn reputatie van Knuffelmarokkaan aan duigen ziet gaan. Deze bijnaam kreeg de rapper indertijd o.a. na een intiem moment met onze voormalige vorstin.

Het programma BOOS van Tim Hofman bracht de onthullingen onder de aandacht. Hierdoor is het balletje gaan rollen en haalde zender RTL ‘The Voice of Holland’ voortijdig van de buis. De beschuldigingen worden momenteel door het OM bestudeerd.


~~~

ReinArt, de huiscaReinArt, de huiscartoonist van COC Deventer heeft ook een eigen website.
Op www.reinartcartoons.nl kun je nog veel meer cartoons bekijken!