Your Pride - Paarse Feestdagen Event

vrijdag 10 december 2021

Paarse Vrijdag 10 december van 17.00 tot 21.00 uur

WALHALLAb – Waterstraat 33 te Zutphen

Let op! Onze maandelijkse Your Pride avond houden wij in december op de 10e, Paarse Vrijdag! En op deze Paarse Vrijdag 10 december is er een bijzondere Your Pride activiteit (de laatste van dit jaar) en houden wij een zeer speciaal Paarse Feestdagen Event! Ook in WALHALLAb van 17.00 tot 21.00 uur. Daarover later meer informatie.

Op Paarse Vrijdag kan jij jouw solidariteit voor de LHBTIQ+ gemeenschap tonen door paars gekleed te gaan. Ligt er niets met deze kleur in jouw kledingkast? Geen paniek, wij komen met de oplossing! Het enige wat je hoeft te doen is witte kleding meenemen naar Your Pride op 8 december, dan zorgen wij ervoor dat jij dit kan verven.
Dus op woensdag 8 december is het van 17.00 tot 21.00 uur Tie-dye avond bij het WALHALLAb – de Paarse editie. Meld je snel aan!

Met Your Pride Zutphen willen wij een veilige, verbindende en leuke plek hebben voor iedereen van 13 t/m 23 jaar die ook maar een beetje of juist heel nieuwsgierig is naar de verschillende seksualiteiten en/of genders en wat dat eigenlijk inhoudt. 

Na de succesvolle start organiseren wij op woensdag 8 december voor de derde keer een thema avond bij WALHALLAb van 17 tot 21 uur. We zijn heel blij dat WALHALLAb ons die mogelijkheid geeft en zullen vanaf nu iedere tweede woensdag van de maand een thema-avond organiseren.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al wel bekend bent met jouw identiteit. Voor iedereen genoeg reden om te komen. Niet alleen krijg je een kans om andere mensen te ontmoeten die deels in dezelfde situatie zitten, maar ook zijn wij een veilige plek waar je jezelf kan zijn. Wie wil dat nou niet?!  

Door de avond heen zullen er verschillende activiteiten zijn, (kennismaking)spellen, muziek maken, en een zelfgemaakte Kahoot quiz.

Meer weten? Mail naar yourpridezutphen@walhallab.nl

Ben je al helemaal enthousiast en wil je ook graag komen? Meld je dan aan via het formulier! See you soon! 

Lees meer over de totstandkoming van Your Pride Zutphen.

Tags: