Second Sunday - Gaanderen

zondag 12 december 2021

Zondag 12 december (Tweede zondag van de maand) – 11.50 uur
Wandeling speciaal voor vrouwen – Start- en Eindlocatie: Station Gaanderen (Arriva)

Zondag 12 december is er een wandeling rond Gaanderen. Vertrekpunt (en eindlocatie) is Station Gaanderen (Arriva) en de starttijd is 11.50 uur. De wandeling van ongeveer 13 kilometer voert over het Klompenpad en het Ganderpad. Het gezamenlijk eten komt te vervallen omdat het eetcafe sluit om 17.00 uur.

Meer informatie via Evelien: 06-24187348

Vanwege Corona graag opgeven voor vrijdag 10 december via lesbischactief2hotmail.com

Attentie voor treinreizigers vanuit Deventer en Zutphen: er zijn die dag werkzaamheden op het spoor tussen Arnhem en Zutphen.

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 1,00 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie over Second Sunday is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,