Men Meet Men gaat NIET door

vrijdag 10 december 2021

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Let op: Deze Meet Meet Men bijeenkomst komt te vervallen. Vanwege de lockdownmaatregelen, die in ieder geval tot 19 december 2021 gelden, mogen na 17.00 uur de horecagelegenheden niet open. Gezien de situatie hebben wij er begrip voor, hoewel het natuurlijk wel erg jammer is. We hopen dat de situatie bij de volgende MMM op vrijdag 14 januari beter is.

Vrijdag 10 december is er weer een bijeenkomst van Men Meet Men in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer).  Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar welkom om tot 24.00 uur gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen. De toegang is gratis en bij binnenkomst wordt de geldige QR-code of testbewijs gecontroleerd.

Aanmelden vooraf is niet langer nodig, dus iedereen is welkom! We gaan er wel vanuit dat jullie je gedisciplineerd aan de (inmiddels welbekende) gezondheidsregels van die anderhalve meter zullen houden. 

En verder, kom niet als:

·         je ziek bent of de afgelopen 2 weken ziek bent geweest;

·         je koorts hebt;

·         een huisgenoot ziek is of onlangs ziek geweest is;

·         je in thuis-isolatie zit.

De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Tags: