Theatertip - La Isla Bonita (met korting!)

zaterdag 27 november 2021

Mimik Theater – Achter de Muren Vispoort 8-10 te Deventer – Theaterzaal; 20.30 uur (tickets via de website van Mimik)

Met korting naar deze voorstelling? Voer de code COC2021 tijdens de bestelling en u betaalt € 13,50 i.p.v. € 20,00 ( na het invoeren van deze code verschijnt onderaan een goedkoper kaartje).

Odette, Kater en de Lul

La Isla Bonita

Odette, Kater en de Lul is een futuristisch kostuumdrama van performancecollectief La Isla Bonita. Een fysiek onderzoek naar wat de toekomst van de mensheid-met betrekking tot seksualiteit en voortplanting- gaat zijn met de naderende technologische vernieuwingen. 

Na de succesvolle voorstellingen La Lucha Libre, Atlantis en De Managers, maakt La Isla Bonita een duister, erotisch en dystopisch toekomstsprookje. Een feministisch pleidooi voor lichamelijkheid en de verschuivende rollen van man/ vrouw/non-binair/trans-personen wanneer technologie een belangrijke rol krijgt in het voortplantingsritueel. Gehuld in de draperieën van het hemelbed voor een Aerial dance, houdt het collectief een pleidooi voor lichamelijkheid. Een voorstelling gemaakt vanuit nieuwsgierigheid naar de toekomst met zijn nieuwe vormen en ideeën over vruchtbaarheid. Is ectogenese, waarbij nieuw leven groeit in met vloeistof gevulde biozakken, de oplossing voor de ongelijkwaardigheid?  

Veilig naar MIMIK
Voor deze voorstelling zijn een geldige QR-code en een ID bewijs verplicht. 
Hierdoor zorgen we samen voor een veilig bezoek aan MIMIK.   

Tags: