Ontmoetingsavond LHBTI+ Voorstad Deventer

vrijdag 5 november 2021

Op vrijdag 5 november wordt in het Enkhuis (Werkluststraat 10 te Deventer) de eerste bijeenkomst van LHBTI+ Voorstad Deventer gehouden. De organisatie zorgt voor een open en laagdrempelige ontmoetingsavond, waarbij LHBTI-plussers zelf en iedereen die vragen heeft hierover van harte welkom zijn. Het is de bedoeling dat deze activiteit daarna maandelijks op de eerste vrijdag gehouden gaat worden. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur; de toegang is gratis. Graag aanmelden via voorstad@cocdeventer.nl i.v.m. beperkte plaatsen.

Mochten er mensen zijn die mee willen werken om deze avonden te organiseren dan kunnen deze zich melden via voorstad@cocdeventer.nl

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief van Jill en Natascha omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Voorstad Deventer

Tags: