Intocht Sinterklaas gaat niet door, maar pakjesavond wel bij Roze Golf

bron: rozegolf.net

Op diverse plaatsen in Nederland is de Sinterklaastocht afgelast vanwege de alarmerende stijging van de coronacijfers. Ook in Deventer gaat de traditionele intocht van de Goedheiligman niet door en dus kan de Sint weer incognito terug naar Spanje.

Bij de Roze Golf is het op zondagavond 5 december wel pakjesavond, want de radiozender pakt uit met muzikale surprises. Luisteraars worden verzocht om te laten weten wie ze willen verrassen met een liedje. De Roze Rijmpiet maakt er een passend gedicht bij.

Degene die wil deelnemen kan artiest, titel en wie men wil verrassen mailen naar rozegolf@rtvoost.nl en vergeet niet te vermelden waarom men deze persoon met dat liedje wil verrassen. De mooiste aanvragen zijn zondagavond 5 december te horen in de Roze Golf en iedereen die ook de naam en het adres meestuurt krijgt een chocoladeletter.

Laat de Roze Golf vòòr 1 december weten wie jij op 5 december muzikaal wilt verrassen! De Roze Golf is wekelijks te beluisteren via Radio Oost op zondag vanaf 22.00 uur.

~~~

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ReinArt-Logo-Definitief-220.jpg

ReinArt, de huiscartoonist van COC Deventer heeft ook een eigen website.
Op www.reinartcartoons.nl kun je nog veel meer cartoons bekijken!