Algemene Ledenvergadering

maandag 22 november 2021

Etty Hillesum Centrum (Roggestraat 3 te Deventer) – aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur)
Download het Jaarverslag 2020 via deze link – De Jaarplannen 2022 zijn vanaf 8 november beschikbaar

Let op: bij binnenkomst wordt men verzocht de Corona-QR-code en identificatie te tonen!

Op maandag 22 november worden de Jaarplannen en Begroting 2022 besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering van COC Deventer. Ook het Jaarplan/Financieel Overzicht 2020 komt aan bod en wordt er gestemd over het bestuur. Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 20.00 uur begint de vergadering in het Etty Hillesum Centrum (Roggestraat 3 te Deventer) en duurt tot 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te discussiƫren. Koffie en thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering. Inloop vanaf 19.30 uur en de vergadering begint om 20.00 uur; zorg er dus voor om voor die tijd aanwezig te zijn!

We zullen de uitnodigingen digitaal verzenden. Mocht je deze op 12 november nog niet ontvangen hebben en ben je wel lid van COC Deventer e.o. dan beschikken we waarschijnlijk niet over een actueel mailadres. Dit kun je doorgeven via het landelijk COC.

De vergaderstukken zijn ook vanaf 8 november op te vragen via info@cocdeventer.nl.

Tags: