ZondagMiddagSalon met Annet's Jukebox

zondag 24 oktober 2021

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur
Optreden van Annet’s Jukebox door zangeres Annet Nikamp

Denk bij binnenkomst aan de Corona-QR-code of testbewijs!

Zondag 24 oktober is het weer ZondagMiddagSalon! Tijdens deze middag zal het zangeres Annet Nikamp een optreden verzorgen.

Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer e.o., maar iedereen is van harte welkom. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. De entree is gratis, maar een vrije bijdrage wordt gewaardeerd. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Over Annet’s Jukebox: Annet Nikamp is de zangeres achter Annet’s Jukebox, gevuld met meer dan 700 titels. Vanaf de jaren ’50 tot nu en zowel Nederlandse als Engelse en Duitse hits; voor ieder zit er wel wat bij. Annet Nikamp is altijd goed gemutst en met een stem van goud, zingt ze de sterren van de hemel! Zo veelzijdig als ze is qua genres, zo’n groot repertoire (ruim 700 songs) heeft Annet ook. Voor elk wat wil(d)s! 

Meer informatie is te vinden via de website van Annet Nikamp.

Bekijk ook de videoclip Vanavond Dansen van Annet Nikamp

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 28 november 2021 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: