Oproep: Activiteiten bij Expositie

Vanaf 14 november a.s. is in Museum De Waag de tentoonstelling FACE IT te zien over LHBTQI+ in Deventer. In de tentoonstelling is veel aandacht voor verhalen, o.a. vanuit het COC. En… er is veel terug te zien uit ons COC verleden (affiches, foto’s van oude locaties etc.).

Meet and Greet

Op woensdag vanaf 17 november 2021 tot februari 2022. Tijdstip: 14:00 – 16:00 uur

De kelder van De Waag wordt ingericht voor activiteiten en Meet and Greets. Hier kunnen museumbezoekers op woensdagen, tussen 14:00 en 16:00 uur, in gesprek met mensen uit de LHBTQI+ gemeenschap. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om gesprekspartner te zijn. De setting is, met een drankje en een muziekje erbij, relaxed. We nodigen ook jongeren en studenten hiervoor uit.

Geïnteresseerd om gesprekspartner te worden? Laat het weten via deze link en we nemen contact op.

Activiteiten/presentatie

Op zaterdag en/of zondag vanaf 20 november 2021 tot februari 2022.

Tijdstip: 11:00 – 12:30 uur en/of 14:00 – 15:30 uur

Daarnaast is er in het weekend in de kelder van Museum De Waag aan de Brink ook ruimte om een activiteit te presenteren. Geef een korte lezing, presenteer drag queen outfits, organiseer een debat, vertel een verhaal of vertoon een film. Het mag van alles zijn zolang het maar een link heeft met LHBTQI+.

Omdat het kleinschalig is opgezet, zijn er max. 15 zitplekken in de kelder van De Waag beschikbaar. Maar… de doorloop van museumbezoekers is groot.

Geïnteresseerd om een activiteit of presentatie te organiseren? Laat het weten via deze link en we nemen contact op.

Let wel: de kelder van Museum De Waag wordt op andere tijdstippen in de week gebruikt voor projectie van filmbeelden voor tentoonstellingen en presentaties van jonge acteurs maar ook als onderzoek plek door studenten van Saxion Hogeschool.

Heb je een idee of nog vragen? Meld je dan Communicatie COC Deventer e.o.

Tags: